Cariere

Succesul VioTrans este rezultatul efortului comun al oamenilor talentaţi, dedicaţi şi profesionişti, care lucrează împreună zi de zi pentru menţinerea şi creşterea calităţii serviciilor pe care le oferim. Pasiunea lor a fost motorul care ne-a ajutat să devenim un furnizor principal de transport, dar şi de soluţii complexe de logistică pentru clienții noștri. Fiecare zi la VioTrans este o nouă lecţie despre ambiţie şi performanţă.

Cei care sunt în directă legătură cu VioTrans - de la clienţi la furnizori, de la autorități la public - au aşteptări foarte mari , iar noi răspundem acestei provocări recrutând oameni cu adevărat deosebiţi pentru a le oferi acestora calitate in misiunile pe care trebuie să le îndeplinească, training, suport şi oportunităţi multiple - tot ce au nevoie pentru o împlinire profesională şi personală.

La VioTrans vă aşteaptă noi provocări şi oportunităţi, siguranţa locului de muncă şi posibilitatea de a vă influenţa în mod direct dezvoltarea profesională.

Dacă sunteți interesat să vă alăturați echipei nostre trimiteți un Curriculum Vitae împreună cu o scrisoare de intenție la adresa office@viotransgrup.ro în atenția departamentului Resurse Umane și veți fi contactat în cazul în care există posturi disponibile adaptate experienței dumneavoastră profesionale.