Vreau o cotatie

Transport

VioTrans este partenerul dumneavoastră pentru transporturi terestre pe teritoriul Europei, atât în interiorul UE cât și extracomunitar. Cu o vastă experiență în zona Balcanilor (Grecia, Macedonia, fosta Iugoslavie) asigurǎm servicii eficiente şi de încredere, atât pentru transportul intern, cât şi pentru cel internaţional.

Preluăm marfa dumneavoastră atât în regim FTL (Full Truck Load) cât și LTL (Less than Truck Load). Toate vehiculele sunt asigurate pe toată durata transportului în condițiile CMR indiferent dacă marfa este transportată în regim de camion complet, grupaj sau în regim exclusiv.

Una dintre valorile care ne caracterizează este Flexibilitatea. Așadar VioTrans vă oferă servicii personalizate și soluții optime de desfășurare a transporturilor în funcție de necesitățile Dvs.

Toate transporturile realizate de noi sunt asigurate și monitorizate atent de către personalul specializat  prin folosirea de soluții dedicate Track&Trace pentru ca graficele de timp să fie respectate și mărfurile să ajungă la destinație în intervalul stabilit.

Orice cerere referitoare la serviciile de transport vă rugăm să o adresați către logistica@viotransgrup.ro sau să folosiți formularul de Cerere Cotație.