Marfă la temperatură controlată

Atunci când marfa pe care doriți să o transportați intră în categoria mărfurilor considerate perisabile, echipa noastră vă oferă servicii de transport frigorific la temperatura controlată de la -25° Celsius până la + 30° Celsius, toate vehiculele fiind dotate atât cu sistem de răcire / încălzire, cât și cu aparate de printare a termodiagramelor, care indică temperatura de pe toată durata transportului. Transportăm atât produse alimentare proaspete, semicongelate, congelate, refrigerate, cât și produse din domeniul medical.

Marfă generală

Acesta este serviciul cel mai comun pe care îl oferim clienților noștri pentru transportul de mărfuri generale care nu necesită condiții speciale. Pentru acest tip de marfă punem la dispoziția clienților noștri remorci de tip prelată decopertabilă cu înălțime variabilă. Acest tip de semiremorci oferă o încărcare ușoară atât pe lateral cât și din spate sau vertical, acoperiș reglabil pe înălțime, utilizarea totală a capacității de transport, timpi reduși de încărcare și descărcare, facilități de securizare a mărfurilor precum bare de aluminiu separatoare, prelată ranforsată, chingi de ancorare, etc.

Marfă cu valoare ridicată

VIO TRANSGRUP efectuează transport de mărfuri de tip HVTT (High Value Theft Targeted) în condiții speciale de securitate în conformitate cu standardul TAPA TSR nivelul 1, compania fiind certificată conform acestui standard.

Mărfuri periculoase (ADR)

Transporturile de mărfuri periculoase necesită o atenție deosebită atât la ambalarea mărfii și la condițiile de transport, cat și în întocmirea documentelor aferente astfel încât transportul să se poată derula în cele mai bune condiții. Vă oferim servicii de transport pentru clasele ADR 2,3,4,5,6,8 și 9 atât în regim complet, cât și grupaj – în condiții de maximă siguranță și cu respectarea reglementărilor legale în domeniu. Vă punem la dispoziție vehicule cu echipări diferite: prelate decopertabile, prelate mega sau dube carosate cu temperatură controlată de la -25° Celsius până la +30° Celsius, toate dotate corespunzător pentru realizarea unor astfel de transporturi, echipate în conformitate cu prevederile Acordului European ADR și conduse de șoferi specializați.

Pharma

Oferim servicii de transport în toată Europa în regim Pharma pentru toate companiile ce au ca standard de calitate a transportului norme specifice. Pentru acest tip de serviciu VIO TRANSGRUP vă pune la dispoziție flota proprie de peste 80 dube carosate cu temperatură controlată de la -25° Celsius până la +30° Celsius, toate dotate corespunzător pentru realizarea unor astfel de transporturi.

Grupaje (LTL)

Prin transportul în regim de grupaj sau LTL (Less than Truck Load) oferim clienților noștri posibilitatea de a transporta cantități mai mici de marfă, atât marfă generală, cât și marfă cu temperatură controlată sau ADR. Se pot transporta astfel cantități de mărfuri sub capacitatea totală a unei remorci ca paleți, cutii, baloți, colete, etc.

Oferim acest tip de serviciu pe relația:

 România – Grecia – România, 

 Romania – Nordul Europei si UK – Romania, 

 Romania – Italia – Romania, 

având posibilitatea de a prelua marfă în cel mai scurt timp și la prețuri excelente.

Sigur și securizat

Poți beneficia de experiența noastră în furnizarea unor servicii de transport sigure la nivel european.

Livrare rapidă

Ne vom asigura ca marfa ta să ajungă la destinație rapid și în cele mai bune condiții.

Suport

Echipa VIO TRANSGRUP este pregătită pentru a oferi soluția perfectă.

VIO TRANSGRUP
partenerul tău de încredere

Suntem responsabili pentru transporturi terestre pe teritoriul Europei, atât în interiorul UE cât și extracomunitar. Preluăm marfa dumneavoastră atât în regim FTL (Full Truck Load) cât și LTL (Less than Truck Load).
Toate transporturile realizate de noi sunt asigurate și monitorizate atent de către personalul specializat, prin folosirea de soluții dedicate Track&Trace.