Oamenii din spatele VIO TRANSGRUP

Echipa noastră

Consilier juridic

Cristina Ristea, 41 ani

Jurist cu experiență în dreptul transporturilor, este omul care coordonează departamentul financiar – administrativ și avizează parteneriatele comerciale și urmărește recuperarea creanțelor, fiind totodată unul dintre principalii formatori de opinii în ceea ce privește politicile de dezvoltare ale companiei.

Manager calitate și audit intern

Cătălina Andrei, 43 ani

Experiența în domeniul administrativ organizatoric și al standardelor de calitate face din Cătălina unul din managerii cu cea mai mare experiență în implementarea de proceduri și strategii, fiind totodată principalul inductor de personal și trainer pe diversele domenii de activitate ale companiei. Colaborează îndeaproape cu managementul superior în luarea deciziilor, conturarea politicilor de personal și în organizarea riguroasă a departamentelor.

Director economic

Nicoleta Gruianu, 46 ani

Economist cu o vastă experiență, este principalul factor de coordonare și raportare financiar – contabil, fiind totodată principalul supraveghetor al politicii economice a companiei prin raportarea și evaluarea permanentă a resurselor și prin întocmirea și ajustarea permanentă a tabloului P&L.

Manager HR

Ionel Albu, 43 ani

Grija față de resursa umană, principala resursă a companiei, face din managerul de HR una dintre cele mai importante persoane din companie. Politicile de stimulare a personalului și abilitățile deosebite în managementul conflictelor sunt atuurile sale principale.

Coordonator IT & Security

Codruț Munteanu, 37 ani

Economist, cu vastă experiență în domeniul transportului securizat și cu o gândire analitică, este artizanul sistemelor de raportare indispensabile în deciziile manageriale.

Manageri departament operational

Manageri departament operațional


Manager divizie FRIGO
Alina Maria – 36 ani

Manager divizie Sud
Petruța Marmandiu – 37 ani

Manager divizie Vest
Ioana Neagu – 32 ani

Manager divizie Nord Diverse
Ștefan Pană – 45 ani

Motorul și inima companiei o constituie departamentul logistică – operațional, cel care face ca satisfacția clientului să fie primordială și găsirea de soluții pertinente on-time sa fie politica operațională în VIO TRANSGRUP.

Urmărirea obiectivelor de dezvoltare a companiei și împletirea lor cu prioritățile clienților noștri face din departamentul operațional principalul factor de progres și totodată departamentul cu cea mai delicată activitate, la fel de delicată precum misiunea unui artist venit să încânte spiritele și să trateze realitățile prin punerea lor zilnic în scenă.

Fă parte din echipa noastră

Vrei să faci parte din acțiune? Trimite-ne CV-ul tău

Căutăm întotdeauna cei mai buni candidați. Consideri că te poți integra în echipa NOASTRĂ ? Trimite datele tale de contact la: hr@viotransgrup.ro sau trimite-ne CV-ul tău însoțit de o scrisoare de intenție și vei fi contactat pentru a putea face parte din echipa VIO TRANSGRUP.

Urca CV-ul in format PDF