Service Autocamioane

Fiind unic reprezentant Schmitz Cargobull în județul Dâmbovița, VIO TRANSGRUP dispune de un service specializat, având disponibilitate de intervenție mobilă rapidă 24/24. Personalul nostru specializat oferă servicii de: mecanică, electrică, tinichigerie, stație ITP, atelier mobil și spălătorie.

Mecanică

Siguranța dumneavoastră este cea mai importantă, de aceea VIO TRANSGRUP a pregătit o întreagă echipă de specialiști pentru a asigura lucrări de reparații și întreținere la cele mai înalte standarde. Training-urile de specialitate la care a participat personalul nostru asigură profesionalismul de care aveți nevoie.

Lucrări de întreţinere periodică şi reparaţii generale
Întreţineri şi reparaţii complexe ale motoarelor, instalaţiilor de aer şi frânare, instalaţii electrice, axe de tracţiune, cutii de viteză, diferenţiale
Identificarea rapidă a pieselor de schimb necesare lucrărilor de service
Echiparea autovehiculelor la cererea clienţilor cu sisteme ADR3, PTO, aer condiţionat, încălzitoare de cabină
Întreţinerea unor strânse legături de colaborare la nivel tehnic şi al distribuţiei cu producători de renume ca: WABCO, SAF, BPW, Mobil, Valvoline
Service complet de roţi (montare, demontare, echilibrare, recanelare, vulcanizare)
Geometrie roţi

Electrică

Specialiștii noștri asigură operații avansate de diagnoză, parametrizare și reparații pentru sistemele electrice și electronice:

Diagnoză sistem electric-electronic
Diagnoză sistem frânare semiremorci ABS-EBS
Montaje-reparaţii încălzitoare auxiliare precum şi echiparea autovehiculelor cu sisteme GPS de management al flotelor, etc
Diagnosticarea rapidă a defectelor cu echipament de diagnoză pentru toate sistemele
Diagnosticarea sistemelor electronice ECAS, EGAS, accelerație electronică, setarea turaţiilor prizei de putere precum şi investigarea sistemelor ABS şi EBS
Diagnosticarea cu aparatură WABCO şi repararea remorcilor şi semiremorcilor echipate cu ABS şi EBS
Verificare şi reparaţii sistem de iluminare

Tinichigerie

Efectuăm reparații complexe de tinichigerie pentru vehicule comerciale și structuri de semiremorci (obloane, traverse, stâlpi, uși, bare anti bicicliști, bare protecție spate, etc).

Specialiștii noștri își desfășoară activitatea utilizând cele mai moderne metode de lucru (atât din punct de vedere tehnic, cât și economic și ecologic).

Pregătirea pentru vopsire se face în spații speciale, dotate cu filtre și instalații de aspirație.

Stație ITP

Venind în completarea serviciilor efectuate de VIO TRANSGRUP, lucrările de tip ITP se realizează pe un stand modern de verificare a frânelor, a sistemului de direcție și a emisiilor de gaze. Linia pentru verificările tehnice anuale poate detecta de asemenea și jocurile existente la sistemul de direcție precum și dereglările survenite la sistemul de iluminare.

Atelier mobil

Pentru că știm că "timpul înseamnă bani", suntem alături de dumneavoastră pentru a vă asigura mobilitatea de care aveți nevoie, în cel mai scurt timp.

Indiferent de tipul problemei pe care o întâmpinați când sunteți pe drum, VIO TRANSGRUP vă răspunde și se ocupa de reparația vehiculului dumneavoastră.

Spălătorie

Deoarece la noi calitatea este importantă, curățenia și rigoarea înseamnă calitate. VIO TRANSGRUP vă oferă servicii de spălătorie profesionale pentru orice tip de autovehicul.