Marfa generala 


Acesta este serviciul cel mai comun pe care îl oferim clienților noștri pentru transportul de mărfuri generale care nu necesită condiții speciale. Pentru acest tip de marfă punem la dispoziția clienților noștri remorci de tip prelată decopertabilă cu înălțime variabilă. Acest tip de semiremorci oferă o încărcare ușoară atât pe lateral cât și din spate sau vertical, acoperiș reglabil pe înălțime, utilizarea totală a capacității de transport, timpi reduși de încărcare și descarcăre, facilități de securizare a mărfurilor precum bări de aluminiu separatoare, prelată ranforsată, chingi de ancorare, etc.

Sigur si securizat

Poti beneficia de experienta noastra in furnizarea unor servicii de transport sigure la nivel european.

livrare rapida

Ne vom asigura ca marfa ta sa ajunga la destinatie rapid si in cele mai bune conditii

SUPORT

Echipa VioTrans este pregatita pentru a oferi solutia perfecta.


VIO TRANS GRUP
partenerul tău de încredere


Suntem responsabili pentru transporturi terestre pe teritoriul Europei, atât în interiorul UE cât și extracomunitar. Preluăm marfa dumneavoastră atât în regim FTL (Full Truck Load) cât și LTL (Less than Truck Load). 

Toate transporturile realizate de noi sunt asigurate și monitorizate atent de către personalul specializat, prin folosirea de soluții dedicate Track&Trace.

Orice cerere referitoare la serviciile de transport marfă generală vă rugăm să o adresați către logistica@viotransgrup.ro sau să folosiți formularul de Cerere Cotație