Mărfuri periculoase (ADR)

Transporturile de mărfuri periculoase necesită o atenție deosebită atât la ambalarea mărfii și la condițiile de transport, cat și în întocmirea documentelor aferente astfel încât transportul să se poată derula în cele mai bune condiții.

Vă oferim servicii de transport pentru clasele ADR 2,3,4,5,6,8 și 9 atât în regim complet, cât și grupaj – în condiții de maximă siguranță și cu respectarea reglementărilor legale în domeniu. Vă punem la dispoziție vehicule cu echipări diferite: prelate decopertabile, prelate mega sau dube carosate cu temperatură controlată de la -25° Celsius până la +30° Celsius, toate dotate corespunzator pentru realizarea unor astfel de transporturi, echipate în conformitate cu prevederile Acordului European ADR și conduse de șoferi specializați.

Sigur si securizat

Poti beneficia de experienta noastra in furnizarea unor servicii de transport sigure la nivel european.

livrare rapida

Ne vom asigura ca marfa ta sa ajunga la destinatie rapid si in cele mai bune conditii

VIO TRANS GRUP
partenerul tău de încredere


Suntem responsabili pentru transporturi terestre pe teritoriul Europei, atât în interiorul UE cât și extracomunitar. Preluăm marfa dumneavoastră atât în regim FTL (Full Truck Load) cât și LTL (Less than Truck Load). 


Toate transporturile realizate de noi sunt asigurate și monitorizate atent de către personalul specializat, prin folosirea de soluții dedicate Track&Trace.

Orice cerere referitoare la serviciile de transport marfă generală vă rugăm să o adresați către logistica@viotransgrup.ro sau să folosiți formularul de Cerere Cotație