Marfă la temperatură controlată

Atunci când marfa pe care doriți să o transportați intră în categoria mărfurilor considerate perisabile, echipa noastră vă oferă servicii de transport frigorific la temperatura controlată de la -25° Celsius până la + 30° Celsius, toate vehiculele fiind dotate atât cu sistem de răcire / încălzire, cât și cu aparate de printare a termodiagramelor, care indică temperatura de pe toata durata transportului.

Transportăm atât produse alimentare proaspete, semicongelate, congelate, refrigerate, cât și produse din domeniul medical.

Sigur si securizat

Poti beneficia de experienta noastra in furnizarea unor servicii de transport sigure la nivel european.

livrare rapida

Ne vom asigura ca marfa ta sa ajunga la destinatie rapid si in cele mai bune conditii

VIO TRANS GRUP
partenerul tău de încredere


Suntem responsabili pentru transporturi terestre pe teritoriul Europei, atât în interiorul UE cât și extracomunitar. Preluăm marfa dumneavoastră atât în regim FTL (Full Truck Load) cât și LTL (Less than Truck Load). 


Toate transporturile realizate de noi sunt asigurate și monitorizate atent de către personalul specializat, prin folosirea de soluții dedicate Track&Trace.

Orice cerere referitoare la serviciile de transport marfă generală vă rugăm să o adresați către logistica@viotransgrup.ro sau să folosiți formularul de Cerere Cotație